Diberdayakan oleh Blogger.

Lirik Lagu Gog Gog ~ Doel Sumbang

By | 10.06 Leave a Comment
  Lirik Lagu Gog Gog ~ Doel Sumbang

ting harewas ngaromongkeun
dunungan
ngagogoreng nepi ka bebeakan
abang gogog
teu nyaho ditambah wadi
nyatu kurang gogog ngagaik
nyatu cukup angger babaung
si dunungan liereun sirahna
nenjo polah gogog kukutanana
diukut kumaha di piceun teu tega
da kaasuh ti kirikna
diukut kumaha di piceun teu tega
teu kuat ku babaungna
na ngogogog namina gogog
nu ngagaik namina gogog
nu babaung namina gogog
anu goreng hate
gogog keneh!

Posting Lebih Baru Posting Lama Beranda

0 komentar: