Diberdayakan oleh Blogger.

Lirik Lagu Ah Hoream ~ Doel Sumbang

By | 18.03 Leave a Comment
 Lirik Lagu Ah Hoream ~ Doel Sumbang

dewek mah moal rek pipilueun
komo ukur neangan kode
ngadon mumuja nu hanteu hanteu
nepi ka sagala digade gade
kusabab masang kalaut bae
euweuh dina sajarahna
jalma jegud tina buntut
nu puguh mah ngadon kutud
sangsara neureuyan hitut
lieuk euweuh ragap taya
hayang masang beak modal
tungtungna jadi teu eling
barang tatangga ge dipaling

Posting Lebih Baru Posting Lama Beranda

0 komentar: